Blog

Dyk ned i mine forskellige interessefelter:

Forfatter – her kan du læse om mit forfatterskab, både om nyudgivelser, mine arbejdsprocesser og danne dig et overblik over mine tidligere udgivelser.

Redaktør – her kan du læse om de bøger, jeg har redigeret. Hver gang jeg redigerer en bog, vil jeg lægge en kort præsentation af den her på bloggen. [Da jeg er lidt sen til at komme i gang med at blogge i forhold til, hvor længe jeg har redigeret skønlitteratur, vil det tage lidt tid, før alle titler er med – men de kommer.]

Oversætter – jeg oversætter fra svensk til dansk. Indtil videre har jeg primært oversat Erik Granstrøms gigantiske fantasyserie ‘Krøniken om den femte konfluks.’ Det har været en vild rejse og givet mange spændende arbejdsopgaver.

Diverse – som titlen siger, er det lidt af hvert, men det handler om litteratur. Det kan være indlæg om branchepolitik, vigtigheden af en bogs forside eller noget helt tredje – men det vil handle om bøger.

Uncategorized – er alle de indlæg, hvor jeg glemmer at sætte en rigtig kategori på. Siden er stadig under opbygning, så den slags indlæg vil der nok være nogle stykker af, til jeg har været i gang nogen tid.